Het Adviesbureau

De Verenigde Communistische Partij  legt een sterke nadruk op de praktijk. De VCP wil er hier en nu zijn voor al die gewone mensen die in hun dagelijks leven te maken krijgen met onrecht en uitbuiting.

Mensen worden maar al te vaak door een wirwar aan regelgeving overvallen waardoor het moeilijk is te ontdekken waar men recht op heeft. De VCP heeft daarom een adviesbureau waar iedereen, ongeacht geloof of politieke voorkeur, met klachten en problemen (bijvoorbeeld op het gebied van uitkeringen, toeslagen, schuldhulpverlening) terecht kan.

De VCP kan natuurlijk niet alles oplossen. Maar een aantal leden heeft inmiddels een ruime ervaring opgebouwd bij allerlei instanties. De VCP kan eventueel bezwaar- of beroepschriften voor u indienen. Wanneer op het adviesbureau blijkt dat bepaalde problemen structureel zijn, kan dat via de gemeenteraden op politiek niveau worden aangekaart.

Het advieswerk voor de gemeente Pekela wordt centraal gecoördineerd vanuit het VCP kantoor in Winschoten. Tijdens de openingstijden kunt U bellen voor een afspraak, of gewoon even binnen wandelen. De koffie staat klaar!

Contactgegevens:

openingstijden

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s